Claudia's Haarstudio

Vakvrouwschap - Aandacht voor de klant - Gunstig geprijsd

 Ik heb weer de mooie Goldwell schuimspoelingen in de salon, ‚Äčvoor nog mooiere Hight lights of diepere intense kleuring!

Blog

bericht

Posted on November 18, 2013 at 4:58 AM
Anne P, op 15-11-2013 20:47
ZO EVEN EEN GEZELLIG BERICHTJE IK WAS VANDAAG VOOR HET EERST IN CLAUDIAS HAAR STUDIO IN AMSTELVEEN ,ZE HEEFT EEN EIGEN KAPSALON HEERLIJK GEZELLIG ZE KNIPT FANTASTICH VOOR JONG EN OUD WIL JE EEN KLEURTJE OF IETS ANDERS ALLES KAN EN DAAR BIJ EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE VOOR DE PRYS HOEF JE HET NIET TE LATEN EN JE VOELD JE METEEN OP JE GEMAK,GA ZELF EVEN KIJKEN IK KREEG NA THUISKOMST EEN GROOT COMPLIMENT VAN MIJN VRIENDEN CLAUDIA JE BENT EEN TOPPER, LIEFS ANNE

Categories: Reacties klanten

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

3 Comments

Reply bente
7:58 AM on November 30, 2015 
Nog nooit zoveel complimenten gehad over mijn haarkleur nadat het door Claudia geverfd was. En het model ben ik ook super blij mee! Eindelijk een kapster gevonden die echt mijn haar verft en knipt zoals ik het wil. Super blij ben ik ermee! Tot volgende week, groetjes Bente.
Reply Claudia
8:56 PM on March 8, 2016 
Wat lief zeg je reactie! Ik ben natuurlijk ook blij dat je iedere keer weer bij mij in de salon komt!!
Liefs van Claudia
Reply Helga
12:04 PM on September 20, 2017 
Vandaag is mijn haar weer lekker onder handen genomen door Claudia. Ik ben weer dik tevreden, de kleur is super en ik hoef weinig moeite te doen om mijn haar goed te laten zitten. Claudia is echt een topper. Je voelt je altijd welkom en door haar jarenlange ervaring kan ze je goed advies geven voor wat betreft je haarkleur en welk modelkapsel je het beste staat.